Gyakran ismételt kérdések

Amennyiben még nem adtuk át a futárszolgálatnak csomagod, kérünk keresd fel ügyfélszolgálatunk a módosítás vagy törlés részleteiről. Amennyiben a futárszolgálathoz került a rendelésed, úgy jelezd nekünk ügyfélszolgálatunkon. Ügyfélszolgálat >

A megrendelést általában 2-3 munkanapon belül feladjuk, majd ezt követően a futárszolgálat 2-3 munkanapon belül kézbesíti. Előfordulhat, hogy ennél hosszabb időbe is beletelhet egyéb rajtunk kívül álló okok miatt,  igyekszünk ekkor is 8-10 munkanapon belül összekészíteni a rendelésed.

Bankkártyás fizetésre van lehetőség a Barion által, emellett banki átutalás és utánvétes fizetésre is van lehetőség.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

További információ »

A csomag kézhezvételétől számítva 14 napon belül van lehetőség visszaküldésre, abban az esetben, ha termék teljesen bontatlan, új állapotban található. A termék árát visszautaljuk a megadott bankszámlára vagy webáruházunkban levásárolható.

Vásárlástól számított 1 év garancia vonatkozik termékeinkre, így ezen időszakon belül kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíteni tudjunk.
Ügyfélszolgálat > 

A BPA, BPS és BPF, más nevén biszfenol a, s és f számos megbetegedésért felelős káros anyag, mely műanyag termékekben megtalálható. A Twistshake gondosan ügyel arra, hogy termékei mentesek legyenek minden olyan káros anyagtól, ami veszélyes lehet az emberi szervezetre.