Rólunk

[la_divider height=”lg:110px;”]
[la_divider height=”lg:5px;”]
[la_heading alignment=”left” title=”Mi√©rt a Twisthake?” title_fz=”lg:30px;”][/la_heading][la_heading alignment=”left” subtitle_fz=”lg:12px;” subtitle_lh=”lg:24px;”]Manaps√°g neh√©z kiv√°lasztani a gyermeked sz√°m√°ra megfelelŇĎ m√°rk√°t a gyermekeknek sz√°nt term√©kek k√∂z√ľl, higy olyan sok a lehetŇĎs√©g. Van amelyik a kin√©zetet tartja szem elŇĎtt, van amelyik a technol√≥gi√°t. Mi pedig tudjuk, hogy sz√°modra gyermeked a legfontosabb.

A Twistshake olyan term√©kek kifejleszt√©s√©re t√∂rekszik melyeket nem csak, hogy egyszerŇĪ √©s k√∂nnyŇĪ haszn√°lni, de vonz√≥ k√ľlsŇĎvel is rendelkeznek. √ögy v√©lj√ľk, hogy a funkcionalit√°s megteremt√©se nem jelenti azt, hogy figyelmen k√≠v√ľl kell hagynunk a kin√©zetet, √≠gy tervezŇĎink mindig arra t√∂rekednek, hogy a haszn√°lhat√≥s√°got szemelŇĎtt tartva st√≠lusos k√ľlsŇĎt adjanak term√©keinknek.

Sz√°mos d√≠jat nyert√ľnk a design √©s funkcionalit√°s ter√©n, ami megerŇĎs√≠t minket abban, hogy biztons√°gos, j√≥l haszn√°lhat√≥ √©s st√≠lusos term√©keket hozzunk l√©tre.

A Twistshake √∂sszes term√©ke BPA-, BPS- √©s BPF-mentes √©s term√©kei csak olyan alapanyagokat haszn√°lnak, amelyek megfelelnek az √©lelmiszerekre vonatkoz√≥ biztons√°gi elŇĎ√≠r√°soknak. Csakis a legmagasabb minŇĎs√©gŇĪ v√°logatott anyagokkal dolgozunk, mely √ļgy gondoljuk, hogy egy√©rtelmŇĪv√© v√°lik, amikor term√©keinkkel tal√°lkozol. Munk√°nk sor√°n a vil√°gsz√≠nvonal√ļ tesztlaborat√≥riumokkal egy√ľttmŇĪk√∂dve rendszeres minŇĎs√©gi vizsg√°latokat v√©gz√ľnk, annak √©rdek√©ben, hogy garant√°ljuk az abszol√ļt legmagasabb minŇĎs√©get √©s biztons√°got.[/la_heading]

[la_divider height=”lg:110px;”]
[la_heading alignment=”left” title=”A Twistshake t√∂rt√©nete” title_fz=”lg:30px;”]A Twistshake t√∂rt√©nete 2011-ben kezdŇĎd√∂tt, amikor Vienar Roaks, a Twistshake alap√≠t√≥ja unokah√ļg√°ra vigy√°zott √©s elsŇĎ √≠zben tal√°lkozott olyan probl√©m√°kkal, amiket az gyermek etet√©se vet fel. Ebben az idŇĎben sokat vigy√°zott az unokah√ļg√°ra, emellett pedig megfigyelte, hogy az anyuka milyen probl√©m√°kkal k√ľszk√∂dik. Ekkor fogalmaz√≥dott meg benne a Twistshake h√°rom fŇĎ alapelve, melyek a k√∂vetkezŇĎk:

  1. A t√°pszer elt√∂mŇĎd√©s√©nek megelŇĎz√©se.
  2. Az adagok hatékony kezelése és tárolása.
  3. EgyszerŇĪ tiszt√≠t√°s.

Olyan term√©keket akart l√©trehozni, melyek egyar√°nt praktikusak, egyszerŇĪk √©s megfelelnek a gyermek √©s a sz√ľlŇĎ ig√©nyeinek.

Napjainkban b√ľszk√©k vagyunk arra, hogy a Twistshake a fent eml√≠tett elvek alapj√°n kifejlesztett term√©kei rengeteg d√≠jat nyertek √©s t√∂bb mint 40 orsz√°gban vagyunk jelen.

Vienar Roaks Founder and CEO ‚Äď Twistshake of Sweden
[/la_heading][la_divider height=”lg:15px;”]