Twistshake

Twistshake Sterilizáló tasak

7 .190 Ft 5 .752 Ft

A Twistshake sterilizáló tasakjai gyors és hatékony módszert kínálnak a baba cumisüvegeinek, cumijainak és egyéb tartozékainak sterilizálására. Egyszerűen tegye az összes babaterméket a zacskóba, és mindössze három perc alatt elpusztíthatja mikrohullámú sütő segítségével a leggyakoribb baktériumok 99% -át!
Egy csomag 5db tasakot tartalmaz, egy tasakot legfeljebb 20 alkalommal lehet felhasználni.

Elfogyott

Feliratkozás készletértesítőre

A Twisthake sterilizáló tasakjai gyors és hatékony módot biztosítanak a babatermékek tisztaságának megőrzésére. Legyen szó palackokról, cumikról, mellszívó alkatrészekről, rágókáról vagy cumifejről, sterilizáló zacskóink három percen belül sterilizálhatják őket.
Egyszerűen tegye az összes használt babatermékét az egyik tasakba, és tegye a mikrohullámú sütőbe. A gőztisztítás révén a tasak elpusztítja a leggyakoribb baktériumok 99% -át, hogy gyermeke biztonságban és egészséges maradjon.
A Twisthake sterilizáló tasakok csomagonként öt darabot tartalmaznak. Minden tasak legfeljebb 20 alkalommal használható fel. Így egy csomag sterilizáló zacskónk 100 lehetőséget kínál a baba termékeinek tisztítására és higiéniájának fenntartására.
Egyszerűen magaddal viheted egy utazásra, mert kis helyet foglal.
Minden tasak biztonsági zónával rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az ujjait a forró gőz megégesse, amikor kiveszi a mikrohullámú sütőből.
A baba egészségének megőrzése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Részletek

  • BPS, BPA és BPF mentes – Biztonságos a gyereknek és a szülőnek
  • A baktériumok 99,9%-át eltávolítja
  • Egy tasakot 20 alkalommal használhatsz
  • Egy csomag 5 db tasakot tartalmaz
  • Ideális az utazásokhoz
  • Mérete: 250mm x 210mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Ft
0

Ingyenes szállítás 20.000 Ft fölött.